Panduan Buat Duit Dengan E Commerce Shopivoe 2.0 Terlalu Lengkap

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua rakan pembaca.
https://shopievo.antr.co/shopievo-2/webmaster

Semakin ramai rakyat Malaysia yang menjual barangan, semakin ramai yang nak berniaga, ramai jugak yang terlibat dengan dropship. Antara flatform menjual yang popular adalah seperti di FB( dulu le,..sekarang FB semakin mengila, nak buat iklan semakin mahal,kena ada teknik dan panduan yang betul supaya duit kita tak habis cam tu je) serta Instagram. Di samping ada satu lagi flatform yang masih baru serta kurang diceburi ramai, iaitu e commerce. E commerce nie kiranya macam Lazada, Zalora atau 11 Street dan seumpamanya. Susah nak jadi macam diorangkan? Tak suruh pun jadi macam diorang, sebab diorang ada modal yang besar serta tenaga kerja yang cukup besar. Namun kita turut boleh membina e commerce sendiri jika kena caranya.


Dulu aku ada ceritakan tentang e commerce ,satu panduan yang cukup berkesan untuk membantu rakyat Malaysia pau duit dari Mat saleh, iaitu Shopeivo. Melalui  Buat Duit Dengan Shopievo Teknik Copy Paste 3 Lelaki terkacak aku dedahkan memang boleh buat duit dengan e commerce.Apa e commerce tu bro? Senang atau ringkas cerita, ianya adalah satu laman web yang menjual dengan lengkap. Maksudnya korang tak perlu lagi jawab pm dari customer bagai, ianya memang menyelesaian yang cukup baik untuk peniaga atau sesiapa sahaja yang sibuk. 

Akhirnya memang 3 lelaki nie kembali semula dengan panduan terbaru yang diberi nama Shopievo 2.0  Inilah versi Malaysia ,satu panduan yang paling lengkap untuk buat e commerce yang betul, aku ulang sekali lagi yang betul ye, sampai aku pun turut sama dapatkan panduan nie.


Shopeivo 2.0 Guna Apa Untuk Buat Website

Panduan Shopiveo 2.0 merupakan menjadikan Easystore sebagai flatform untuk wujudakan atau sediakan web site e commerce.Easystore merupakan e commerce web site yang diwujudkan oleh rakyat Malaysia. jadi ianya lebih murah dan mudah untuk berurusan. Malahan sekarang melalui kerjasama dengan shopeivo 2.0 mereka beri 3 bulan percuma untuk mencuba sendiri  web site e commerce mereka. Semuanya sangat mudah la bro, dari segi nak letak gambar produk, sehinggalah kepada aspek pembayaran. Team shopievo 2.0 dedahkan semuanya..tinggal korang nak take action je lagi


Nak Jual Apa La Bro..Aku tak de Idea la

Panduan Shopievo 2.0 dedahakan pada kita terperinci nak carik produk dekat mana? Valid tak produk tersebut, macam mana nak set upkan barang yang nak dijual, ada permintaan tak? Boleh ke dijual? semuanya didedahkan dengan panjang lebar. Tak kisah sama ada kita ada produk sendiri atau pun tidak, shopievo tunjukkan jalan nak validkan. Penerangan yang sangat padat serta berkualiti di dalam bentuk video, bukan teori semata mata tetapi team shopievo tunjukkan terus live mereka setkan e commerce, cari produk dan pasarkan atau jual..memang ditunjukkan satu demi satu.


https://shopievo.antr.co/shopievo-2/webmaster

Macam mana Nak Jual 

Gabungan dropship, e commerce dan juga FB. Mungkin korang rasa dah klise...tak sebenanrnya. Banyak juga yang aku belajar tentang FB ads cara shopievo nie, dan mereka menyediakan cara yang sudah terbukti. Macam yang aku tulis dekat atas.Mereka akan tunjukkan cara cari produk,bukan main syok sendiri je, bukan hentam keromo je.Real live case study...bukan teori je..tapi live...cuma mereka rakam sewaktu mereka beraksi je, so kita terus boleh faham dengan jelas.Cuma aku nak bagi tahu terdapat penerangan berbentuk video yang lengkap . Pada aku memang ambil masa nak habis semuanya. Kena catat note dan susun perancangan.Video nya je dah dekat berpuluh puluh video ..semuanya real live case study.Semuanya dipaparkan dengan jelas untuk kita faham dan mulakan langkah wujudkan e commerce kita sendiri.

Aku masih dalam mengkaji atau berada pada tahap 2,iaitu fasa teras.Produk yang nak dijual dah ada ,cuma aku nak cari 2 -3 produk lagi , sebelum aku finalkan yang mana satu kan digunakan di easystore.

Secara keseluruhan aku bagi 5 bintang untuk shopievo 2.0, di samping penerangan paling lengkap, kalau kita nak sedut semua ilmu yang mereka sediakan, terpaksa lah kita habiskan masa dengan seminar panduan e commerce. Team shopievo memang ohsem, sebab wujudkan video panduan paling jelas, paling kacak dan paling cun. Malahan terdapat sokongan dan support yang cukup padu.Mereka wujudkan group FB untuk support kita, semua bertanyaan, semua pandangan di kongsi seperti adik beradik.pada aku group support nie penting le, sebab bagi yang baru atau zero skill dan knowledge bab e commerce nie, boleh tanya dan memberi bantuan dari segi nasihat dan panduan


So, mereka dah tunjuk jalan, dan bina panduan yang bukan sekadar e book biasa, tetapi sarat dengan panduan yang terus boleh di aplikasi.Panduan shopievo , bukan sekadar panduan, tetapi menunjuk jalan ke arah lehidupan yang lebih baik, asalkan korang take action ye. So dapatkan panduan shopievo 2. 0 ini sebelum tem diorang tutup

0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.