Pendapatan Pertama dari Shopback.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Bagi pembeli online tegar ,shopback adalah salah satu pilihan membeli online di samping mendapatkan duit tunai. Aku dah pun menulis tentang shopback sebelum ini. Guna shopback untuk dapatkan tunai. Walaupun taklah sebanyak mana, namun sekurang kurangnya membuktikan shopback nie mampu membayar. Aku sebenarnya malas nak upload dan bercerita tentang income dari blog nie sebab, aku part time je.Tapi kalau perkara yang baik camgini aku share je dengan korang, sebab aku pun membeli online yang tegar...
http://bit.ly/2fY4r0l


Shopback mampu memberikan sehingga 11% daripada barangan yang dibeli seperti dari Lazada( tertakluk kepada jenis barangan yang disenaraikan).macam aku aku tak kisah aku main beli je..heheheh.. Janji barangan sampai dan meminimumkan masalah barangan tak sampai atau masalah penipuan jadi tidak ada masalah jika membeli dari Lazada. Syarat minimum untuk kita cashout duit dari shopback bila kita sudah mengumpulkan cashback melebihi RM 10 ke atas. Cara nak request cashout tidak sesukar mana, simple je..cuma shopback ambil masa 2-4 hari untuk approvedkan permintaan nak keluarkan duit tu. Minggu depan kalau tak salah aku akan berlang Mycybersale..potongan harga sehingga 90% bagi korang yang berbelanja dan suka beli barang secara online.Kalau guna cashback kita boleh berjimat di samping dapat duit cash sewaktu berbelanja...jom geng jangan ketinggalan daftar dengan cashback

0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.