Nak cari Lori sewa Paling Sesuai,Berkualiti Terjamin Sila Tanya Thelorry

 Perkara yang paling besar apabila nak berpindah rumah atau memindahkan barang atau pun pindah office adalah hendak mencari lori sewa. Memang sukar kalau tak prepare betul betul,sudahlah begitu nak cari lori juga biar perpadanan dengan harga dan jarak kita nak berpindah. So kalau korang nak cari lori sewa yang paling cun dari segi layanan, harga, kualiti dan keselamatan barangan korang korang boleh cuba Thelorry.com. Ini syarikat dari Malaysia la beb...bumiputera la , trusted dan beroperasi sejak tahun 2014.Berikut adalah fakta menarik tentang Thelorry yang boleh kita kongsikan bersama sama:
http://invol.co/clXfL

Founder atau pemilik Thelorry ialah Nadhir Ashafiq

Mula beroperasi sejak 2014

Pengguna boleh membandingkan harga untuk jenis lori yang ingin disewakan.

Dapat mengelakkan kita ditipu oleh pengusaha lori sewa yang tidak bertanggungjawab

Website seumpamanya yang mesra pengguna: Hanya perlukan maklumat saiz lori, lokasi penerima(nak loading barang) dan lokasi penghantaran.

 Maklumat lori akan diketahui dengan cepat

http://invol.co/clXfL
 Jenis Lori Yang disediakan Oleh Thelorry


Menggunakan pemandu lori yang sudah disahkan mempunyai semua pengenalan diri yang betul termasuklah lesen memandu dan cekap serta profesional  dari segi pengendalian dan  penghantaran barang

Menggunakan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris

Mampu mencadangkan perkhidmatan lori yang terbaik apabila maklumat diberikan kepada mereka yang memerlukan.terdapat lebih daripada 4500 buah lori dalam rangkaian mereka


So korang boleh semak sendiri dengan melawat site Thelorry untuk urusan lori sewa untuk pindah rumah, pindah barang, pindah pejabat atau apa apa aktiviti yang memerlukan lori korang boleh berurusan dengan pihak Thelorry.


0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.