Peluang Kerjaya Graduan Tanpa Temuduga SPA

Tahniah diucapkan untuk graduan atau pemegang dilploma dan STPM  yang dah dipanggil temuduga bagi kerja kosong agensi tawaran Jun/Julai.

http://bit.ly/2i0SbfC
 

Untuk Ogos banyak lagi agensi yang sedang dalam proses tapisan. Ada 19 kekosongan jawatan di
Majlis Perbandaran Pasir Gudang yang akan ditutup 17 Ogos untuk jawatan;

- Pembantu Penilaian W19
- Pembantu Awam H11
MOHON DI SINIBanyak lagi agensi yang sedang melakukan iklan bulan ini. Korang perlu lebih proaktif mencari peluang- peluang ini. Semak semua web/FB agensi di Malaysia ini untuk tahu kerja kosong terkini di sana.Tak perlu lalui temuduga SPA yang sangat tinggi persaingan.So korang alert sahaja iklan semua agensi kerajaan nie.Status kerja tetap dan jugak kontrak.Zaman sekarang nie jangan memilih sangat kerja.Kalau korang nak lebih senang bila boleh kumpulkan semua agensi nie dan boleh buat semakan satu satu tanpa pening kepala.

Untuk mudah, semak agensi  mengikut negeri..ya la mungkin dekat dengan tempat tinggal korang . Semua maklumat agensi ini kita dah kumpulkan
untuk korang guna di sini;

>> SenaraiMaklumat Agensi

0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.