Lubuk Borong dari China Terbongkar Tanpa Perlu ke China

Tahu tak korang, kebanyakan produk yang ada dalam pasaran Malaysia pada hari ini diimport dari China?Cuba cek secara rambang, mainan,alatan memasak dan sebagainya.Pasti tak susah nak cari yang "made in China" kan?

http://bit.ly/2vz0nZe

Benda ni dah lama berlaku, dan cuma orang tertentu sahaja yang tahu rahsia mengimport dan menguruskan bekalan dari China nie.Kini, dah tak perlu ke China. Cukup dengan order secara online je.Rahsia nie memang dah lama ..cuma ramai yang tak tahu rahsia,sebilangan kecil je yang tahu. Banyak barangan dropship barangan yang keras laku macam jam tangan, spek mata, beg, hoodies dan bomber serta jaket berasal dari China.Tidak ketinggalan juga peminat sneakers atau kasut berjenama atau copy ori menjadi rebutan ramai. 


Kenapa ramai borong dari China? Nah, saya berikan 5 sebab utama.


1. China merupakan lubuk supplier terbesar di dunia. Hampir seluruh dunia mendapatkan bekalan secara terus dari China.untuk pengetahuan korang ,bukan sahaja orang tertentu yang dok buat duit gila gila,malahan syarikat besar pun dapatkan produk dari China contoh terbaik adalah Lazada.Memang terdapat banyak produk yang berasal dari China, sebab tu harganya memang boleh bersaing dan murah


2. Kualiti terjamin. Rumors mengatakan produk dari China kurang kualiti itu adala BENAR&TIDAK BENAR. Maksudnya memang ada yang kurang berkualiti... tetapi MAJORITI produk berkualiti juga wujud di sana.Malahan ramai dah buat duit terutamanya tokey dropship.


3. Kepesatan sektor R&D di China kian meningkat hinggakan big player seperti Apple juga beri 'lesen' untuk kilang di China bangunkan produk mereka.Barangan yang dihasilkan di China pada saya bergantung kepada jenis barangan.Sebagai contoh kenapa jam tangan keras laku dijual di pasaran Malaysia, kerana kualiti serta ketahanannya Sebab tu wujudnya jam tangan serta kasut trending yang ada puluhan ribu followers..Memang owner untung kaw kaw


4. Kini korang mampu untuk borong dari China dengan serendah 1 unit. Paling penting ianya boleh dilakukan secara online, tanpa perlu pergi ke China! Rahsia nie akhirnya terbongkar, sebab ada yang sudi kongsi dengan kita. nak beli satu barang

5. Keuntungan produk yang luar biasa. Untung 2 - 10 kali ganda jika ianya di jual di pasaran Malaysia.So peluang memang sangat meanrik untuk diambil.Siapa sahaja pun boleh terutama yang masih mencari sumber income atau source produk yang margin untungnya tinggi.





So dekat mana nak tahu lubuk nie .Kumpulan nie memang rare, mereka guide A to Z bagaimana nak borong lebih murah dari Aliexpress dan Taobao. Keuntungan berganda!. Nak tahu lebih lanjut korang boleh klik dekat sini.

0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.