Macam Mana Nak Buat Fanpage Facebook yang Boleh Buat Duit

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Perniagaan atau promosi di FB awal tahun 2012 dahulu memang merupakan antara saat indah pagi peniaga online. Juallah apa sahaja pun waktu itu, produk kecantikan atau tudung ,Insyaalah laku keras terutama bila diletupkan jualan dengan menggunakan iklan Facebook. Namun begitu, langit tak selalu cerah, semakin lama FB meletakkan pelbagai syarat dan juga teknikal untuk membolehkan  produk di jual melalui iklan Facebook. Bukan senang dah bro, at least korang kena tahu juga sepak terajang FB nie, kalau tak duit korang boleh habis, macam tu sahaja,tu belum masuk lagi persaingan dengan jerung jerung besar dalam FB terutamanya produk yang dikatakan tepu seperti tudung  dan juga produk kecantikan. 

So macam mana nak mula nie... semua peniaga di FB memulakan perniagaan melalui wujudnya Fanpage. Funpage seumpama kedai maya di FB. Namun ramai jugak funpage yang terbiar atau silap perhitungan sehingga produk yang rare pun terasa sukar nak dijual.Menariknya funpage yang berkualiti dan mempunyai ramai pengikut  boleh menghasilkan duit kepada pemiliknya. Jadi bagi yang dah ada funpage tentu korang mengharapkan ramai yang like dan seterusnya ramai yang akan terus menukar like menjadi targeted customer. Sebenarnya ada langkah yang unik untuk dapatkan like dan seterusnya buat duit dengan funpage..bunyi macam hype je kan...tapi itu ini buykan janji kosong ini dan dibuktikan oleh Nigel Ong owner Funpage Superstar.

http://bit.ly/2uFJXye

Ada 8 langkah untuk kita membina funpage yang super ohsem termasuklah step rahsia yang membolehkan kita mendapat 10 kali ganti like berbanding biasa...memang super power neh.... So langkah seterusnya hasil review saya ,korang kena juga buat iklan.So bagaimana nak dapatkan iklan FB super dupa jimat..korang kena baca cara Nigel Ong nie...dia dah berjaya buat duit ratusan ringgit setiap hari...ye la..memang lah dia ada tulis e book...,namun kita pun boleh tiruvasi cara beliau ,sebab pendekatan yang sama juga boleh diakukan untuk produk fizikal atau digital. So jom dapatkan panduan istimewa nie..daripada korang habis duit cam tu sahaja bina iklan yang tak targeted dan buang masa buat funpage lawa tapi tak de likers...so jom dapatkan panduan nie yang boleh ubah cara biasa kepada teknik simple tapi berkesan Nigel Ong Funpage Superstar .Untuk pengetahuan korang Nigel Ong nie famous dalam buat duit dengan barang dari China...buku beliau Rahsia Taobao ..meletup letup..ramai yang beli dan buat duit gila gila hanya dengan cara paling simple dan tak perlu ke China untuk beli barang...



0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.