Dah lama tak Update blog...Apa ceritanya?

 Semakin sibuk dan sibuk...pada awal tahun persekolahan cam nie memang semakin sibuk. nak kata letih sangat cikgu cikgu kat sekolah, boleh lah dikatakan letih jugak..dengan pelbagai program  akademik dan sukan, begitu jugak dengan kerja hakiki masuk ke kelas dan mengajar. Kesibukan nie aku rasanya...sehingga begitu lama tak update blog nie.... ya lah balik rumah badan dan penat..faktor usia yang semakin meningkat jugak merupakan penyumbang kepada keletihan.

http://bit.ly/2n9vMdp

Namun begitu hari nie..dalam kesibukan di sekolah..pada sebelah petang aku sempat jugaklah membeli  LadyBug Fog Scooter dekat Lazada. Walaupun kawan je yang minta tolong aku beli maka..aku belikan je.... ...walaupun beli melalui Lazada, aku dapatlah jugak kumpul duit sedikit sebanyak melalui pembelian, bunyinya pelikkan?..walaupun baru sekadar RM9 je..tapi siapa nak bagi kalau tak tahu caranyakan?...Beli melalui Lazada dapat duit..semuanya melalui Cashback je.....dulu aku ade tulis tentang nie...dan aku update lagi....aku bukan hidung panjang...aku ceritakan perkara sebenar..kalau boleh buat aku cuba buat dulu...so benda nie,,pada aku memang betullah..nanti kalau jumlah duit dah cukup dan diorang transfer dekat aku..aku akan update semula ok..

0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.