Strategi Meroket Jualan Memang Terbaik Dan Hot Sekarang

Assalamualaikum dan salam hormat.Aku tujukan penulisan aku untuk diri aku sendiri dan juga buat korang yang suka jual barang dekat FB.Aku tahu korang rasa meluat kalau sebut bab jual jual barang nie,cam aku jugak.....susah nak jual barang kalau kita guna kaedah hard selling...maksud aku .....korang tampal direct dan berterus terang jual barang dekat FB profil kita...memang susah orang nak beli....
https://ideamaster.onpay.my/order/form/ebookmj/262

Namun tanggapan aku berubah apabila melihat panduan dari bro Hafizi Zain....Strategi Meroket Jualan. Panduan istimewa dari Hafizi dah dibaca oleh 2421 orang setakat ini. Sebab apa aku kata hot dan seksi....?

1. Teknik ini kontra dengan Facebook marketing yang biasa...daftar dan buat iklan dekat Facebook...iklan akan running setakat mana kita setting masa, tarikh, audiens, dan lain lain lagi..yang mesti kena bayar .Cara hafizi memang berbeza dari iklan Facebook walaupun kita menjual di Facebook

2. Teknik ini sesuai untuk semua beginner ..kalau korang rasa korang dah mahir dengan segala teknik marketing dan jualan produk korang dah mantain RM 5 angka sebulan..mungkin tak payah kut baca panduan nie...kalau korang yang dok bergelumang dengan FB ads sepanjang hari tak yah kut..tapi kalau korang pernah rugi...mungkin panduan ini berguna untuk korang

3. Sesuai untuk produk fizikal dan nak mula marketing tanpa keluarkan duit tetapi masih menggunakan saluran media sosial...seperti Whatapps dan Facebook sendiri.

4. Kecoh dalam sehari dua nie..ada yang berani copy produk nie..dah claim untuk jual sendiri..Siap cilok dan jual untung 100%...Nampak tak dekat situ apa tandanya..memang panduan nie memang hot la bro.... tapi tak pa...kita lupakan tentang hal tu...Katanya dah selesai kut......harap semua selesai dengan cara yang baiklah...


5.Korang  perlu tahu ni.. kalau korang tak suka cara pemasaran dengan menggunakan Facebook Ads, jadi Meroket Jualan ni sesuai sangat untuk anda sebab apa yang tuan Hafizi kongsikan dalam ebook tu bukan berkenaan dengan Facebook Ads.


http://bit.ly/2lYuGS7


Tapi dia akan ajar kita dengan cara "Minimum Cost Marketing"aku  tak nak cakap ia Zero Cost Marketing sebab apa-apa bisnes pun kita buat, anda wajib kena ada modal walaupun part marketing sekalipun..Aku tak nak hype..tak nak kelentong dalam bab nie...tapi kos minima tu adalah..tapi taklah sampai korang bermain dengan iklan FB...yang memang akan paw gila gila duit korang..tambah tambah lagi kalau kurang ilmu cam aku nie..


Kalau  dah baca, aku nak ucapkan tahniah. Cepat-cepat apply apa yang korang belajar dalam panduan tu. Aku doakan korang berjaya dunia dan di akhirat. Jom dapatkan panduan nie...nanti kalau dah tutup jangan korang menyesal pulak...

0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.