Cara Nak dapat Trafik Percuma Dengan YouTube| Panduan Video SEO

Panduan Video Seo Yang Ohsem. Assalamualaikum dan salam hormat. Ramai dan semua orang kebiasaannya suka menonton video dekat You Tube. Untuk pengetahuan, youtube adalah salah satu saluran untuk pemasaran barangan,tempat perkongsian maklumat dan ilmu serta hiburan. Jadi pakat ramai la yang suka upload video dekat youtube, masing masing membina channel termasuklah golongan artis dan juga golongan marhean macam aku nie. 
http://bit.ly/2nI6iJ9

Youtube adalah sumber trafik percuma dan berkualiti

...........................................Malah ramai jugak akak akak dan adik adik yang minat drama dan filem...terutama drama Melayu...dah berlambak lambak dekat you tube. Search sahaja,maka akan ada nanti yang akan upload drama tu dekat sana.Namun aku bukan nak cerita tentang drama,aku nak cerita bagaimana korang boleh buat duit dekat you tube. Senang cerita youtube adalah sumber trafik percuma untuk apa sahaja yang korang niagakan,namun satu persoalan besar ,macam mana nak jadikan video korang tu ramai yang tonton? Ha...cam mana? Macam aku secara peribadinya aku terlibat dengan jual barangan dari Amazon..bukan senang beb nak jual barang dekat sana, kalau kau buat blog review tentang produk, review tu mestilah betul dan juga mempunyai grammar yang tepat...walaupun adanya google translator, ianya masih tidak tepat 100%. Maka aku gunakan pemasaran melalui. YouTube.Itu adalah kunci jawapan kepada pemasaran tersebut.Dapatlah aku sikit sikit dari Amazon,walaupun masih belum cashout lagi.


Bagaimana Youtube merupakan alternatif kepada pemasaran produk kecantikan dan kesihatan?

 Ramai jugak yang mengadu dekat Facebook yang buat iklan tak lepas lepas. Terutama kalau kita jual produk kecantikan,sebagai contohnya ubat jerawat.Buat iklan asyik kena reject je memanjang.Silap haribulan akaun facebook kena flag.Facebook nie agak cerewet sikit kalau jual barang kecantikan nie,tak beri kita letak testimoni sebelum dan selepas.,,korang bukak la FB tengok kut kut ada iklan testimoni sebelum dan selepas ada ke tak....memang tak ada. Padahal testimonilah yang meningkatkan keyakinan prospek kita untuk membelikan...rugilah dekat situ.Padahal kat situlah kita boleh yakinkan pengguna dengan testimoni yang real untuk melonjakkan jualan kita. Semua produk cam sabun ke...ubat jerawat ke,shampoo uban ke,ubat kuat ke semua FB reject kecuali satu tempat yang risiko sangat sangat rendah untuk direject..kat mana? Sudah tentulah dekat Youtube.


Panduan Video SEO memang Ohsem dan Berkesan

Sebab tu aku sendiri pun dapatkan jugak Panduan  Video SEO.Pada aku jurus yang digunakan oleh Zyan, penulis panduan nie memang padat dan tepat serta tidak meleret leret.Semuanya dalam bentuk video..namapun panduan video kan.Terdapat 13 video kesemuanya yang akan di update dari masa ke semasa. Malahan panduan ini dapat membetulkan beberapa kesalahan yang aku buat ,antaranya adalah cara untuk promosi video you tube dan berada di ranking yang baik.Memang mudah rupanya nak dapatkan trafik percuma dengan Youtube jika tahu caranya.

http://bit.ly/2nI6iJ9 
Antara video tutorial yang terdapat dalam Panduan Video SEO

Malahan Zyan tunjuk sendiri bagaimana video yang beliau upload dalam Youtube setahun yang lalu masih lagi hits dan mendapat view yang tinggi.Semuanya didedahkan dengan lengkap tinggal kita nak apply sahaja. Walaupun begitu setakat nie zyan tak memberikan software untuk buat video,namun sebenarnya boleh je kita buat video dengan movie maker yang sedia ada dalam komputer korang.Macam aku aku guna keduanya termasuklah Camtasia.



Panduan Video Seo merupakan produk premium pada aku.Korang boleh pilih cara yang susah,pergilah google dan cari cara mat saleh  letak video mereka dekat youtube  supaya cepat dirank oleh youtube dan google.Masalahnya terdapat pelbagai kaedah yang berselerak merata rata tempat.Yang ini dah siap kumpulkan untuk kita, senang nak rujuk, dalam bentuk video dan hand on, maksudnya Zyan buat dulu baru terangkan ,bukan sekadar teori dan sembang sahaja ...Pada aku panduan ini aku beri 9.5 daripada 10 bintang.So kalau nak trafik percuma, tanpa bazirkan ratusan dan ribuan ringgit untuk iklan berbayar maka Panduan Video Seo nie patut dimiliki.







0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.