Anda Suka Shopping Online? Guna Shopback Untuk Dapat Duit Cash

Assalamualaikum dan salam hormat.Belanja sakan di Lazada dan dapat duit masuk ke akaun anda? Ayat aku nampak macam hype atau poyo je..tetapi apa yang aku nak tulis selepas ini adalah realiti.Jika selama ini kita beli barang dekat Lazada,Zalora dan di Taboa,tak ada sesiapa nak bagi kita cash atau reward dalam bentuk tunai...Aku dan orang rumah antara pembeli di Lazada..macam macam jugak la kami beli..terutama kalau ada offer dan lebih murah dari kedai biasa..jadi beli je dekat  sana..setakat nie sampai je barang tak de masalah
http://bit.ly/2n9vMdp

Caranya adalah dengan membeli melalui Shopback. Mungkin ada rakan pembaca yang dah tahu dan belum.shopback ini basenya di Singapura dan beroperasi di beberapa buah negara  termasuklah Malaysia,Singapura,Indonesia,Filipina,India dan Taiwan.

Apa kelebihan Membeli Online Melalui ShopBack?

Korang akan dapat kod diskaun atau potongan harga dan pada masa yang sama boleh dapatkan balik cash money.Ye la....dari belanja habis lagu tu je..lebih baik shopping dan dapat balik duit cash. walaupun tak banyak..tapi kalau korang beli 10 kali barang setahun dan nilai katakan RM 1000 dapat la 10% dari RM 1000.RM 100 mungkin kecil nilainya..tapi jadilah,dari tak dapat langsung apa apa,hanya dapat barang je...nie jimat pun boleh dan cash pun dapat.



Macam Mana Shopback Nie Nak Membayar Kat Kita?

 
Lebih 300 syarikat  atau e commerce web berada di Shopback


Sebenarnya shopback ada perkaitan dengan semua shopping web site atau e commerce seperti Lazada atau Zalora.Mereka mempunyai 300 connection dengan syarikat besar seperti Lazada sehingglah kepada Malaysian Airline System( Mas). Mereka juga berfungsi sebagai agen.Jadi bila barangan dibeli dari mereka mereka kongsikan dengan kita semula,Seninya dekat situ, kita berpaut sama dengan mereka...mereka dapat duit so..kita pun dapatlah juga duit tersebut.. Cuma ingatan aku simple sahaja. Gunakan coupon  atau kod diskaun yang terdapat dekat cashback sahaja. kalau tak de maka boleh le..beli macam biasa. senang cerita beli sahaja melalui laman web shopback.Ada button 'start shopping now' korang klik..dan mula membeli..nanti ada persen yang korang dapat sebagai cash.


Macam Mana Nak Daftar Dengan Shopback Nie?

 Cara untuk mendaftar simple sahaja. Korang hanya perlukan satu email yang valid dan aktif, atau pun daftar melalui Facebook. Bila je dah selesai daftar,maka korang boleh terus boleh bukak Laman e commerce yang berkenaan.Contoh aku klik Lazada.maka paparan seperti gambar di bawah akan muncul( maka korang boleh mula membeli seperti biasa)..jadi untuk mula dapatkan duit tunai mula membeli dengan link laman web Lazada di Shopback. Kita hanya akan mendapat duit apabila pembelian tersebut selesai . Jadi berapa peratus tunai yang akan korang dapat bergantung dekat peratus yang tertera dekat laman web Shopback tersebut.  Bila selesai duit akan dikreditkan ke akaun Shopback korang dalam tempoh 48jam.
http://bit.ly/2n9vMdp
 Pembelian  barangan di Lazada melalui Shopback



 

0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.