Jom Terjah Pelaburan Yang Untung Sehingga 200% Sebulan? Pelaburan FCPO


http://bit.ly/2mkUPv2
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan pembaca. Korang masih mencari peluang buat duit.Peluang buat duit dengan busines yang menghasilkan duit memang ada perbezaannya. Busines adalah perniagaan yang ada barang untuk diniagakan dan peluang buat duit adalah salah satu daripadanya.Sebenarnya peluang buat duit boleh sahaja datang dari sumber lain seperti pelaburan.......

Aku tahu ramai gak yang rasa tak sedap hati  sebut pelaburan...yes aku secara asasnya bersetuju dengan korang sebab?.....Sebab dah banyak penipuan  dari pelaburan nie.Pelaburan pada asasnya adalah baik untuk menghasilkan side income ,sehinggalah income kedua terutama yang bekerja kakitangan awam. Namun pelbagai skim ponzi atau skim sontot atau skim cepat kaya nie...menggunakan kaedah pelaburan.....silap kita jugaklah malas....sorry to say...nak cepat buat duit,malas nak tunggu lama.....kita serah kan duit senang cam tu ja..dan tunggu duit masuk....stoplah....sudahlah tu ...dah banyak skim cepat kaya yang dah bungkus bro.....sekarang nie kalau sesuatu skim cepat kaya sedang jadi trend..kalau kita bantah..maka silap haribulan kita kena 'sapu ' la....siap kata macam macam lahkan....

............................Nasihat aku simple je...cuba korang taip satu nama skim yang famous 2-3 dahulu kut kut ada lagi lagi.... Contoh korang taip  "Penipuan nama skim XXXXXX" korang boleh tengok..ramai la dok maki bagai..dok bengang dengan skim tersebut..sebabnya simple...masuk dengan rasa tamak haloba,labur puluhan ribu dan akhirnya lingkup. Bagi yang nak join skim cepat kaya....simple je..kalau bunyinya korang boleh buat duit UNTUNG TETAP  setiap bulan...katakan sebulan boleh dapat pulangan 30%...setiap bulan tanpa gagal dan tetap...eloklah jauhnya.. tu skim cepat kayalah tu..mana ada pelaburan yang untung tetap bro....bank..ASB  dan Tabung Haji pun tak tetap keuntungan setiap tahun..biar logik dekat sana..kalau nak kaya mesti usaha..usaha mesti smart dan jelas

......................Namun sebenarnya ada peluang buat duit yang ramai golongan bumiputera abaikan...iaitu pelaburan saham.Kenapa saham? sebab dekat sana terdapatnya pengesahan  dari Bursa Saham Malaysia dan wujudnya kaunter syariah atau pelaburan yang patuh syariah. So aku jumpa website nie... milik Wafi Azian. cam biasa aku akan siasat dulu siapa orangnya( dekat FB) yang merupakan trader atau pemain saham secara humble tetapi income kencang . Wafi Azian merupakan satu nama besar tetapi cukup humble dalam pelaburan komoditi, iaitu pelaburan dalam saham kelapa sawit. lega hati bila lihat wafi dengan sifu besar dalam hal pengurusan kewangan yang memang anti dengan skim cepat kaya...antaranya Zaidi Ismail..satu nama besar dalam pengurusan kewangan yang ramai orang beratur untuk dapat nasihat dan pandangan dan ubah cara urus duit.
http://bit.ly/2mkUPv2

.............................. Wafi Azian namanya sistem pelaburan yang sah nie sebagai Elite Trader dan ianya sudah pasti:
1) Bukan FOREX, Saham, Skim MLM atau Insuran

 2) Tidak Perlukan Modal Yang Terlalu Tinggi 

3) Kaedah Yang 100% Patuh Syariah & Di Ikitiraf Bursa Saham Malaysia

 4) Tidak Perlu Daftar Syarikat Atau Perniagaan Sendiri 

5) Tidak Perlu Sewa Ofis & Bayar Gaji Atau KWSP6) Boleh Buat Secara Part Time Dari Rumah
Yang menarik dekat sini adalah Wafi Azian buat dulu dan dah lama secara underground buat duit dari FCPO ( Future Crude Palm Oil). Panduan Trader Elit nie lengkap..sehinggkan beginner atau newbie atau orang yang baru pun boleh bermula. Kos kalau kita hadiri taklimat dari Wafi sendiri cecah ribuan la bro... Hasil usaha Wafi nie dibantu oleh internet marketing Malaysia yang tak asing lagi Tuan Gobala Krishnan( aku rasa dalam set up web site dan juga urusan internet marketing )
 Ya..boleh sahaja carik dekat google...tu kata kitalah..namun untuk salah maklumat dan cara memang tinggi...nie panduan yang diterangkan dengan detail A-Z . Panduan dalam bentuk video nie serta support after sale memang menjadikan trader elit panduan buat duit yang cukup ohsem dan sekacak tuan Wafi..Bukan cakap kosong tetapi padat dengan maklumat.
Dan...terdapat 3 bonus hebat menunggu...
1. bantuan 1on 1...(yang nie yang aku kata tadi support after sale..bukan main tinggal je..)
2.  Teknik Bom dan super advance
3. Webinar( soal jawab secara live.....

Aku tahu bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah..tapi aku tolak skim cepat kaya dan trader elit nie bukan skim cepat kaya..namun panduan dan langkah yang jelas dari orang yang memang buat dan alami sendiri , rasai sendiri serta terlibat secara langsung dengan FCPO menyebabkan aku rekomen panduan nie. Semoga elit trader boleh membantu kita menampung kos hidup yang semakin tinggi sekarang nie....aku tak pasti berapa lama panduan ini akan didedahkan... sebab nilainya diluar dekat seminar mahu ribu ribu kalau nak hadir dan dengar..nie dengar kat mana mana sahaja...sebab panduan nie base pada video di laman web. Jom dapatkan panduan pelaburan elit trader dan mula hasilkan income sekarang!


0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.