3 Tips Penjagaan Alat Sulit Wanita Menggunakan Buah Manjakani


Penjagaan alat sulit lelaki dan wanita penting terutama bagi yang sudah berkahwin.Terdapat pelbagai pencuci dan herba yang digunakan untuk merawat atau menjaga alat sulit wanita supaya sihat dan tidak dijangkiti penyakit.Buah manjakani diakui sebagai herba yang sangat rapat dengan penjagaan alat sulit wanita sejak sekian lama.Buah manjakani dikatakan mampu merawat dan menjaga alat sulit wanita supaya sentiasa baik dan sihat dan  mampu menjaga encik suami.


Tips Pertama
Rebus 3 biji buah manjakani dengan 2 cawan air sampai mendidih dan airnya bertukar menjadi coklat pekat. Gunakan air itu untuk mencuci bahagian faraj. Amalkan setiap hari.


 


Tips Kedua
Ambil sebiji buah manjakani. Masukkan kedalam nasi yang sedang mendidih, bila nasi telah kering, ambil buah manjakani tersebut dan potong kecil-kecil semasa masih lembut dan makan bersama nasi yang masih panas. Amalkan selalu.


Tips Ketiga
Rebus buah manjakani. Air rebusannya diminum. Bukan sahaja elok untuk mengetatkan faraj, tetapi juga elok untuk melangsingkan badan dan untuk awet muda.


 Ramai di antara wanita berharap disayangi suami. Maka sedikit perkongsian ini bermakna. Namun jika encik suami masih bermasalah setelah pelbagai usaha dilakukan mungkin panduan ini boleh dibaca.

kredit : telegram myresepi0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.