Panduan Berniaga Air di Bulan Ramadhan Buat Duit Sampai Hari Raya, Untung Ribuan Ringgit




http://bit.ly/1pI6qVb

Panduan berniaga bulan ramadhan dan buat duit

Peluang menjual air balang atau jual air tepi jalan atau di pasar malam memang nampak macam...ingat nampak macam biasa biasa je...cam lekeh ja,namun macam yang pernah aku tulis sebelum bab berniaga burger,busines jual air bukan calang-calang busines,ianya menguntungkan dan memang busines yang boleh buat duit..

Dulu aku ingat jual air nie setakat untung 400% sahaja, tetapi aku tersilap, keuntungan jual air balang nie boleh mencecah sehingga 1000% keuntungan,memang osem dan berbaloi. 

Bila aku terbaca tentang panduan jual air balang nie, ianya menukarkan pandangan dan pemikiran aku, bahawa, benarlah apa yang dikatakan oleh penulis buku Jutawan Senyap, Chef Li, bahawa, perniagaan air memang sangat menguntungkan. 

Panduan jual air balang merupakan buah fikiran  Mizan Sulaiman, seorang peniaga bazar yang berjaya, penulisannya adalah realiti sebenar di lapangan, bukan teori semata-mata.Ianya adalah perniagaan yang real dan terbukti benar memang boleh buat duit.
http://bit.ly/1pI6qVb

 resepi buat air diberi percuma.kalau korang nak tahu resepi air soya tu ja kursus ja dah cecah kos ratusan ringgit..nie diberi percuma beb!


Panduan nie meliputi dari cara memohon tapak untuk berniaga,tips memilih lokasi berniaga yang sesuai, panduan membeli peralatan untuk busines air,pengurusan masa berniaga, resepi 8 jus paling popular dan digemari ramai dan diiktiraf sebagai best seller jus,pendedahan rahsia untuk buat jus sedap dan study case yang real bagaimana bro nie buat duit rm 7000 sebulan hanya jual air balang nie.

So nie merupakan peluang terbaik untuk korang buat duit ,ilmu nie bukan setakat untuk bulan ramadhan dan hari raya , tetapi jugak boleh digunakan sebagai panduan buat duit yang sebenar  hanya jual air je... Boleh dapatkan panduan jual air yang osem dan istimewa ini supaya kita tak ketinggalan.

0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.