Buat Duit Dengan Shopievo.Teknik Copy Paste 3 Lelaki Terkacak.



http://funemo.onpay.my/order/form/shopi1/admin



Buat duit mengunakan Shopievo? Sejak dari minggu lepas aku nak tulis tentang peluang buat duit USD khusus untuk rakyat Malaysia. Memang aku tunggu je internet marketing Malaysia launching produk mereka, ada yang baik dan ada yang sebaliknya. Namun kalau korang serius buat duit dengan USD  korang boleh dapatkan  cara dan teknik terbaik dari 3 lelaki kacak ini .Mereka bermurah hati untuk dedahkan teknik nie buat kita semua.Mungkin ada yang pernah dan biasa dengan jurus yang mereka gunakan untuk jana duit usd, namun bila digabungkan kesemua teknik ini beserta dengan ilmu marketing yang berkesan...Jom kita lihat apa itu shopievo yang ketiga tiga lelaki kacak nie gelar sebagai fenomena dan evolusi E-commerce?

Pada asasnya Shopievo merupakan peluang buat rakyat Malaysia memiliki kedai online, atau online store, atau supermarket online.

Ya aku tahu, dah berlambak dan banyak cara untuk korang buat kedai online, namun bezanya Shopievo, sebab ianya gabungan 3 perkara, Shopify, Alibaba.com dan juga teknik marketing yang sangat osem. Bezanya Shopievo adalah  mereka dah run Shopievo sebelum mereka dedahkan kepada kita. Sepanjang mereka jalankan Shopievo mereka dah buktikan ianya merupakan antara cara buat duit USD yang terbaik buat rakyat Malaysia..bukan janji kosong...habis bro kalau mereka dah buat, cam mana kita nak buat Shopievo cam diorang?kan sama je tu..nanti rugi la....untuk pengetahuan korang sebab tu ada bab tentang niche.Niche nie ialah pengkhususan tentang barang yang korang nak jual.Kita boleh jugak jual lambak cam Lazada, cam Goshop, cam Amazon, tetapi mereka syarikat gergasi la bro, mereka ada ribuan pekerja, modal iklan mereka sahaja berjuta USD, sebab tu pengkhususan atau niche akan menjamin kejayaan ecommerce atau kedai shopping, ianya akan dipandang lebih tersusun serta lebih profesional.

Jadi 3 lelaki kacak nie gunakan Shopify, sebagai base mereka untuk running website. Kalau korang nak tahu Shopify nie merupakan trusted site untuk ecommerce, base di Kanada sejak 2004, urus niaga setakat nie  mencecah 10 bilion, kalau korang nak tahu boleh je korang cek di google..taip shopify..search nanti tahu lah korang kehebatan site nie.

Mereka gunakan Alibaba.com sebagai base untuk barangan.Kenapa ye? pertama Alibaba.com merupakan trusted site, malahan barangannya lebih murah dan berkualiti jugak, malahan Mat saleh suka benor shopping kat sini sebab harga nya lebih murah..so kat sini lah point untuk kita pau duit mat saleh nie . Daftar sebagai agen Alibaba, setiap sale barangan akan diberikan komisyen.Komisyen nielah yang korang buat duit..USD tuan, bukan RM ye...

Dan..paling penting mereka gunakan teknik-teknik pemasaran dan bonus tak terkalah yang sangat menarik.Sokongan dan support  after sale, serta monitoring dari mereka juga antara terbaik. jadi Shopievo merupakan peluang terbaik untuk kita buat duit dari USD..yang akan dihantar by cek ke alamat rumah korang,Jadi kalau korang nak kenal dengan 3 lelaki kacak yang osem nie korang boleh click je Shopievo .

http://funemo.onpay.my/order/form/shopi1/209
 Antara bonus yang sempat aku screenshot


http://funemo.onpay.my/order/form/shopi1/209
 Support dan monitoring yang osem dari geng lelaki kacak nie


http://funemo.onpay.my/order/form/shopi1/209
 Antara screenshot income dari 3 lelaki kacak nie,yang cuba dulu sehingga berjaya, tinggal kita nak copy paste je,teknik diorang neh


http://funemo.onpay.my/order/form/shopi1/209
 Kalau korang nak tahu bro Ismail Arshad antara penulis buku pemasaran Instagram yang top di Malaysia,pun puji Shopievo nie, tengok betul betul apa yang dia bagitau..

0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.