Cara Langsai hutang 3 Kali Lebih Pantas dan Bina Income Tambahan Di Tahun Baru




http://bit.ly/1RUk4QQ

 Cara langsai hutang 3 kali lebih pantas dan bina kehidupan tanpa hutang terkini
Selamat berada di dalam tahun 2016, tahun yang semakin mencabar, bukan sahaja saya, tapi juga korang betul tak....dengan harga barang yang semakin mahal, living kos yang meningkat, kadar tol dan tambang yang bertambah semuanya membebankan...tapi kehidupan perlu diteruskan..walaupun terpaksa berhutang dan juga berjimat.
.....................................................

..............................
Rakyat Malaysia termasuk saya terpaksa berhutang untuk survival dalam hidup..korang setuju ke tak dengan saya? Beli kereta hutang...beli motor hutang ..beli rumah hutang..beli tanah hutang..beli peralatan elektrik hutang...serba serbi,banyak barangan atau sesuatu yang terpaksa kita dapatkan melalui hutang,malah nak belajar sekarang pun kena hutang jugak.

Straight forward je saya nak bagitau korang cara untuk langsaikan hutang dalam masa 3 kali lebih pantas dari bank..kalau korang buat personal loan, atau pembiayaan peribadi 10 tahun, korang akan ambil masa kurang dari 3 tahun nak selesaikan hutang korang tu. Seronok bila berjaya melangsaikan hutang, korang pula bijak buat duit dengan lebihan duit korang, menarik bukan. So saya nak kongsikan dengan korang semua satu tips dan panduan cara untuk langsai hutang  dan korang boleh pulak buat duit atau tambah income korang...yang nie part yang saya tak suka main main dengan korang, maklumlah hutang nie sakit kut....stress main dengan hutang .


Dulu saya pernah terbaca satu tips salah satu cara, kita bayar lebih sikit dekat bank..contoh setiap bulan korang bayar RM 600..korang bayar dekat bank RM700 sebulan..lebihan itu akan dikumulatif atau dibawa seterusnya ke depan sehingga korang berjaya lebih cepat,namun masalahnya bagaimana jika korang ada lebihan duit yang sangat sangat sikit? Saya cadangkan korang rujuk rakaman webinar nie..dari siapa? Dia nie otai besar dalam internet marketing Malaysia, bukan gebang ok..nie melibatkan cara nak langsaikan hutang yang berkesan. So korang boleh dapatkanpanduan nie. cara langsaikan hutang korang dengan lebih cepat dan tambah income korang dengan betul



0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.