Mahukan Anda Saya Dedahkan 5 Teknik Utama Pemasaran Affiliate http://bit.ly/1FjHvZR

Teknik 1 : Pilih nama doman dan hosting.

Hosting dan domain amat penting untuk menghasilkan website dan squeeze page bagi pemasaran affiliate.Kajian di internet mengenai cara hendak memilih hosting, nama domain dan sebagainya.


Teknik 2 : Lukis draf mengenai website .

Sekarang,  tulis draf mengenai website yang ingin dibuat. Hasil dari pengalaman orang yang terdahulu, website jenis blog adalah yang paling sesuai untuk menjadi tapak perniagaan affiliate. Korang pilih theme dan edit theme mengikut minat .

Anda boleh juga upah freelancer untuk lakukannya. Ia bukanlah penyelesaian mutlak, Anda perlu tahu bagaimana hendak melakukannya tetapi mengupah adalah untuk jimatkan masa.


Teknik 3 : Hiaskan blog dengan maklumat.

Masukkan dua atau tiga artikel berkaitan dengan topik affiliate. Sekarang, korang perlu latih diri sendiri untuk menulis artikel untuk blog . Masukkan apa sahaja yang boleh menjadikan blog anda ke hadapan berbanding blog-blog pesaing yang lain.


Teknik 4 : Promosi website .

Sekarang, korangbelajar cara melakukan promosi bagi affiliate. Masa sekaranglah barulah korang membuka ebook berkenaan promosi dan pratikkan ia secara terus. Kejayaan korang bergantung pada promosi yang dilakukan.


Teknik 5 : Belajar dari Pakar Affiliate

Anda boleh hadiri seminar yang dianjurkan oleh pakar - pakar affiliate Malaysia . Jika korang tidak mempunyai masa untuk ke seminar boleh dapatkan ebook atau video pemasaran yang dikeluarkan oleh pakar affiliate .

Contohnya Hero Affiliate yang dihasilkan oleh pakar affiliate Affiq Fadzil nie yang mengajar cara menjana pendapatan 4-5 angka sebulan secara langkah demi langkah. Fikirkan bagaimana ia memudahkan pemahaman anda tentang pemasaran affiliate itu sendiri dan cara pemasaran yang betul

 Kalau korang bercita -cita nak dapatkan income affliate yang besar korang mesti dapatkan panduan affiliate  ini jika  korang berminat .


0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.