Buat Duit Online,Daftar Percuma Dengan Niaga Affiliate.Com





Jom daftar PERCUMA dan buat duit dengan Niaga Affiliate.com. Sebelum tu kalau korang blur dengan  affiliate,elok saya terangkan sepintas lalu. Affiliate merupakan satu teknik atau cara pemasaran menggunakan internet. Korang kiranya jadi agen, dan uruskan promosi je, bila ada sale korang dapat la komisyen. So affiliate nie sebenarnya terbahagi 3, 

1.Pay Per Sale (PPS)
2.Pay Per Lead (PPL)
3.Pay Per Click (PPC)

Pay Per Sale (PPS) tu biasanya korang dapat komisyen bila terjualnya produk yang korang promosikan. 

Pay Per Lead ( PPL) , pulak ialah korang dapat komisyen bila je ada orang DAFTAR je dekat web atau site yang berkenaan .Kiranya cara nie paling senang untuk kita dapatkan duit. Kalau korang tanya legit atau trusted tak? Jawapan saya  tengok siapa owner atau yang lancarkan  program PPL nie. Kiranya Niaga Affilate nie datangnya dari founder Emailautomatik.com, Bro Boon Lee, satu nama yang popular dan admin  kepada autoresponder Malaysia yang termurah. So pada saya memang legit dan trusted la program nie, korang tak perlu bazirkan duit pun, pendaftaran percuma je.

Pay per Click pulak lebih kepada pengiklanan, korang dapat duit hasil klik iklan yang korang promosikan, macam Google Adsense.

So berikut adalah langkah yang perlu korang buat untuk dapatkan income dari program nie

1. Sila daftar PERCUMA di Niaga Affiliate.Com 

2.Tunggu email dari mereka, bila dah dapat, sila sahkan link yang diberikan dalam e mail korang.

3. Ikut arahan yang diberikan dalam e mail korang

4. Bila dah selesai, korang boleh mulakan promosi untuk dapatkan setiap Lead. 


Program nie masih baru lagi, sejak semalam saya tengok masih belum ramai yang berdaftar

 So, korang boleh mulakan sekarang , bukan mudah untuk jumpa program PPL , yang banyak saya tengok dari oversea je, Mulakan sekarang, hanya percuma, cuma korang perlukan promosikan je, untuk buat duit bagi setiap lead.

Di mana dan macam mana nak promosi. Pertamanya saya nasihatkan jangan spam,korang main lambak dekat email kekawan ..tak pun spam dekat instagram dan laman sosial yang lain. Lakukan dengan cara yang berhemah ya.


0 comment... add one now

Semoga perkongsian ini bermakna buat semua. Korang kalau dah baca boleh klik butang share, supaya lebih ramai yang mendapat manfaat dari blog kecil nie. Salam ukhwah dan mesra dari kami team love hijau.